• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

KRATKI KOZA K9 KÁLYHA TURBOFAN RENDSZERREL

Teljesítmény: 10 kw

Termékkód:
KOZA K9 TURBOFAN#2357
480 000 HUF
Nettó ár: 377 953 HUF
Darab (drb)
Darab (drb)

Műszaki adatok:

LEVEGŐ HASZNÁLAT: Belső levegő
ANYAG Öntvény
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY (KW) 10,0
A FŰTÉSI TELJESÍTMÉNY TARTOMÁNYA (KW) 5,5 - 13,5
HŐHATÁS (%) 75,0
A KIPUFOGÓCSŐ ÁTMÉRŐJE (MM) 150
MEGFELEL AZ ECODESIGN KRITÉRIUMOKNAK Igen
TÜZELŐANYAG-TÍPUS keményfa, páratartalom ≤20%
SÚLY (KG) 170,0
SZÉN-DIOXID-KIBOCSÁTÁS (13% O 2 -ON) ≤ 0,15%
FÜSTGÁZ HŐMÉRSÉKLETE (℃) 290,0
MAXIMÁLIS RÖNKHOSSZ (CM) 35
POLLENKIBOCSÁTÁS (POR) (MG / NM 3 ) 14,0
AZ EEI 98,90
ANYAG öntöttvas
SZÉLESSÉG (CM) 76,00
MAGASSÁG (CM) 66,00
MÉLYSÉG (CM) 54,60

TURBOFAN egy olyan rendszer, amelynek feladata a KOZA típusú kályhák által termelt hő hatékonyabb elosztása a helyiségen belül. Ez a kandalló szerves része, amelyet a hátlapjára helyeznek,  de nem befolyásolja magának a készüléknek az esztétikai látványát.

A rendszer tartalmaz egy beépített ventilátort, egy légcsatornát és egy termosztátot a kályha hátoldalán.  Ahogy a kandalló hátsó falának hőmérséklete megemelkedik és az érzékelő eléri a hőmérsékletet, a rendszer automatikusan elindul, és a turbina kezdi elvégezni a feladatát. A levegőt a turbina burkolatának elülső és alsó részén található két lyukon keresztül vezetik be. Az áramló levegő felmelegszik a kandalló hátsó falán, és továbbítja azt a helyiségbe. A termosztát beállítási tartománya 50-300ºC.

Ez a fajta megoldás jelentősen növeli a helyiségben a levegő kiegyenlítettségét, hiszen a meleg levegő nem csupán a felső légréteget melegíti. Az alsó részben található hidegebb levegőt felmelegítve, a középső légrétegbe juttatja azt, így pedig a hőérzetünk jelentősen jobb lesz.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..