• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

EKOWENT VENTILÁTOR KÁLYHÁKHOZ

Termékkód:
EKOWENT VENTILÁTOR#2601
38 100 HUF
Nettó ár: 30 000 HUF
Darab (drb)
Darab (drb)

Az EKOWENT kályha ventilátort úgy tervezték, hogy a szabadon álló tűzhelyről áramló meleg levegő keringetését segítse. Nem igényel elemeket vagy más elektromos áramforrást. A ventilátor működése javítja a felmelegedett levegő keringését a szobán belül és csökkenti a tűzhely tüzelőanyag-fogyasztását.

MŰKÖDÉS:

A ventilátor magától elindítja a működését, és a hőmérséklet emelkedésével növeli a sebességét. Ha a tűzhely hőmérséklete csökken, a ventilátor sebessége csökken, amíg teljesen le nem áll, amikor a tűzhely kialszik és lehűl. Az optimális teljesítmény érdekében a készüléket a szabadon álló tűzhely felső lapjára kell helyezni, annak hátsó pereme közelébe (ahogy a fenti képen látható). A ventilátor egyéb elhelyezése a tűzhely előtt vagy a fedőlap elülső szélénél nem garantálja a készülék megfelelő működését.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..