• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

Biokandallók

biokandallók

A biokandallók kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos kandallókhoz és más fűtési rendszerekhez képest. A biokandallók ugyanis nem igényelnek kéményt, valamint tisztán és kényelmesen működnek, mivel nem kell fát vágni és nem termelnek füstöt.

A biokandallók széles választékát kínáljuk, amelyek mindegyike kiváló minőségű anyagokból készül, és egyaránt alkalmasak otthonok, irodák, éttermek és más helyszínek fűtésére is. Emellett a biokandallóink különböző stílusban és méretben kaphatóak, így mindenki megtalálja az ízlésének és az igényeinek megfelelő terméket.

Melyek a biokandallók legfőbb előnyei?

A biokandalló vagy másik nevén bioetanol kandalló segítségével Ön bármely ház vagy lakástípusban élvezheti az égő tűz kellemes látványát és melegét. Mindezt megteheti kémény nélkül a füstmentes bioetanol kandallók segítségével. Ezzel jelentős időt és költséget is megtakaríthat. Valóban környezet és emberbarát, hiszen a bioetanol kandallók használata során csupán vízpára és minimális széndioxid keletkezik.

Népszerű füstmentes bioetanol látványkandallók

A füstmentes bioetanol látványkandalló a valódi tűz látványával, káros anyag kibocsátás nélkül válik a helység központi látványosságává és élményforrásává. Látványos, otthonos és engedélyeztetés nélkül használható bármely helyiségben, lakásban vagy irodában kültéren vagy beltéren.

Miben jobb egy biokandalló összehasonlításban?

Égés közben a biokandalló nem szárítja a levegőt, nincs korom sem füstképződés, a helyiség teljesen tiszta marad. A bioteanol betöltése a kandallóba és meggyújtása gyors, könnyű és biztonságos. Az égés során képződő hőenergia teljes egészében a helyiségben marad és 100%-ban hasznosul.

 

90 termék

2 302 000 HUF
2 945 000 HUF
1 857 000 HUF
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..